SEPA

SEPA

 

SEPA

 

  • In het Nederlandse betalingsverkeer is hard gewerkt aan de overgang naar Europese standaarden die op grond van Europese wetgeving vanaf 1 februari 2014 verplicht is voor het betalingsverkeer in euro’s. In januari 2014 is er een voorstel gekomen van de Europese Commissie voor een aanvullende overgangsperiode van zes maanden omdat niet overal in de eurozone de migratie ver genoeg gevorderd is. Het Europees Parlement en de Raad hebben met dit voorstel ingestemd zodat marktpartijen nog tot 1 augustus 2014 met nationale standaarden en formaten kunnen werken.

 

Waarom SEPA?

 

  • Europa is onderweg naar één grote betaalmarkt: de Single Euro Payments Area. Nationale verwerkers en aanbieders van betalingsverkeer zijn niet langer afgeschermd van buitenlandse concurrentie. Dat gaat de efficiency verhogen.

    Door op ‘bevestig’ te klikken geef je toestemming aan EN SPORT FIGHT ACADEMY om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven en aan je bank om doorlopend een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van EN SPORT FIGHT ACADEMY. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kunt je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

 

 

Vragen? Chat met ons